SNP: Simovićeva stručnost i autoritet doveli do toga da je oboljelo više od 10 hiljada

Tvrde da je ovim izborom DPS pokazao šta zapravo misli o Nikšiću i Nikšićanima

4921 pregleda 6 komentar(a)
Socijalistička narodna partija, Foto: Miloš Rudović
Socijalistička narodna partija, Foto: Miloš Rudović

Multipraktik ministar, stručnjak za kovid virus i koordinator Demokratske partije socijalista (DPS) za izbore, Milutin Simović, danas postade predsjednik Opštine Nikšić, kazali su iz Socijalističke narodne partija (SNP).

Kako navode, nije čudo što ga je od 41 odbornika koliko broji Opština Nikšić, izabralo njih 23 i to, simbolično, u zgradi Pozorišta.

"Taman prava komedija koja služi da nas u ovom teškom trenutku, zbog ove pošasti koja nas je snašla, malo nasmije i razveseli. Rođeni Nikšićanin koji, naravno, živi u Podgorici (a gdje bi drugo), dođe na čelo Opštine da, kako nam rekoše ovi iz DPS-a, njegovu stručnost, menadžerske sposobnosti, toleranciju i empatiju osjetimo i mi u Nikšiću. Stručnjak za krompir pokazao je veliko znanje i kao rukovodilac partijskog tijela DPS-a, zvanog NKT. Njegova stručnost i autoritet dovela je do toga da je broj oboljelih od 336 u martu dostigao cifru od preko deset hiljada. Za svaku pohvalu, stvarno", navodi se u saopštenju SNP-a.

Tvrde da je ovim izborom DPS pokazao šta zapravo misli o Nikšiću i Nikšićanima.

"Ali neka ih, neće još dugo. Samo još do marta iduće godine, kada ćemo ih lijepo ispratiti. I Simovića i njegov DPS. Pa neka se onda bavi svojom farmom a nas neka oslobodi svoje sveprisutnosti u svemu i svačemu. Ipak, kada se sagleda današnji izbor Milutina Simovića za prvog čovjeka Nikšića, sve više liči na tragediju “Kralj Ilir” što bi rekao odlazeći ministar kulture Aleksandar Bogdanović. PS: Grboviću, sad ćeš ipak morati da vratiš auto!" zaključili su iz SNP-a.

Bonus video: