Bečić: Sa ponosom obilježavamo važan datum diveći se onima koji su život dali za slobodu

„Povodom 24. novembra - Dana oslobođenja Bara, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam ovaj važan datum koji s ponosom obilježavamo diveći se svima onima koji su žrtvovali svoje živote za ideale slobode, dok su svojom borbom za antifašističke vrijednosti zaslužili duboki pijetet budućih generacija", navodi se u čestitci

3173 pregleda 5 komentar(a)
Bečić, Foto: Boris Pejović
Bečić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, 24. novembar, Dan opštine Bar, čestitao je predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću i predsjedniku Skupštine opštine Miću Orlandiću.

„Povodom 24. novembra - Dana oslobođenja Bara, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam ovaj važan datum koji s ponosom obilježavamo diveći se svima onima koji su žrtvovali svoje živote za ideale slobode, dok su svojom borbom za antifašističke vrijednosti zaslužili duboki pijetet budućih generacija", navodi se u čestitci.

On je dodao da nas ovaj povod obavezuje na poštovanje odbranjenog građanskog i multietničkog karaktera Crne Gore, po kojem je Bar nadaleko čuven, te podstiče na nastavak osiguranja opšteg prosperiteta grada na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore u cijelosti.

"Uz iskreno uvjerenje da pred Barom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave u pravcu podizanja njene efikasnosti, što direktno podstiče ravnomjeran i održiv razvoj opštine, još jednom koristim priliku da Vama i svim građanima čestitam Dan oslobođenja Bara“, zaključeno je u čestitci.

Bonus video: