"protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore"

Milačić: Napad na Dritana udar je na sve nas

"Bez obzira na političke i ideološke razlike u okviru nove parlamentarne većine moramo zrelo graditi međusobno povjerenje i solidarnost jer od toga zavisi istinski kvalitet suočavanja sa izazovima koji su pred svima nama", poručio je Milačić

10634 pregleda 188 reakcija 39 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Sumnje o ugroženosti lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, od strane jednog kriminalnog klana, o čemu je javnost obaviještena na današnjoj pres konferenciji ovog političkog subjekta, Prava Crna Gora doživljava ne samo kao prijetnju gospodinu Abazoviću, već čitavoj parlamentarnoj većini, rekao je Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore.

"S obzirom da smo zajedničkim naporima tri pobjedničke koalicije izvojevali istorijsku pobjedu, pritisci, prijetnje i napadi na svakog člana nove vlasti, udar su na sve nas, pa tako moramo doživjeti i svaku sumnju koja za metu ima zajednički proces oslobađanja Crne Gore. Bez obzira na političke i ideološke razlike u okviru nove parlamentarne većine moramo zrelo graditi međusobno povjerenje i solidarnost jer od toga zavisi istinski kvalitet suočavanja sa izazovima koji su pred svima nama", poručio je Milačić.

Kako navodi, važno je da se vodimo parolom „svi za jednog – jedan za sve“.

"Ako zaista iskreno želimo korjenite promjene, ne samo u domenu politike, već i u domenu stvaranja zdrave atmosfere u društvu, koja ne u malom dijelu zavisi od atmosfere i solidarnosti među predstavnicima naroda u Parlamentu. Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da nezakonito ugroze istorijsku pobjedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore, te da će od 2. decembra svaki takav pokušaj biti u korijenu sankcionisan", zaključio je Milačić.

Preporučujemo za Vas