Opština Bar: U ostvarivanju naših ciljeva neće nas omesti Lekovićev izmaštani dijalog

"Tretirati kao pritisak najavu da će na dnevnom redu sjednice osnivača lokalnog medija biti tačka dnevnog reda – izvještaj o radu lokalnog javnog emitera, i da će sve partije imati priliku da izlože svoje stavove, je smiješno, čisto politikanstvo Lekovića, koji drugačije ne umije da zainteresuje javnost", navodi se u reagovanju

4031 pregleda 3 komentar(a)
Opština Bar, Foto: Radomir Petrić
Opština Bar, Foto: Radomir Petrić

Ponovno javljanje odbornika Demokrata Momčila Lekovića pregrštom politikantskih floskula nije donijelo nijedan valjani argument kojim bi osporio bilo koje činjenje ili posao u Opštini Bar, niti doveo u pitanje uspješan rad lokalne uprave, saopšteno je u reagovanju te opštine na tvrdnje Lekovića da je njihov cilj da sve stave "pod svoje".

Oni su kazali da "svođenje komunikacije sa upravom na ličnu ravan pokazatelj je Lekovićeve nepresušne želje da odgovara onome ko mu se nije obratio".

U reagovanju se navodi da je manipulacija Lekovića da je sa pozicije predsjednika Opštine Bar ikada bilo pritiska ili uticaja na rad nezavisnih medija.

"Tretirati kao pritisak najavu da će na dnevnom redu sjednice osnivača lokalnog medija biti tačka dnevnog reda – izvještaj o radu lokalnog javnog emitera, i da će sve partije imati priliku da izlože svoje stavove, je smiješno, čisto politikanstvo Lekovića, koji drugačije ne umije da zainteresuje javnost", navodi se u reagovanju.

Prema njihovim tvrdnjama, "lična frustracija Momčila Lekovića predsjednikom Opštine ne čini da komunikaciju sa upravom treba da svodi na ličnu diskusiju. Za diskusije služi Skupština opštine, gdje je on više od pola mandata odsustvovao, ali uredno mjesečno uzimao naknadu. Tada nije mario za to šta o tom iznosu koji on sam uzme misli neko ko prima minimalac, ili bilo koji građanin Bara od čijih sredstava se plaća Lekovićev odbornički paušal koji nije zaradio u skupštinskoj sali".

"Šta god ovaj odbornik poturao, Opština Bar će nastaviti da radi na ostvarivanju zacrtanih planova i projekata za dalji razvoj grada, stvarajući bolje uslove za život koje će osjetiti i koristiti, i o kojima će znati svaki naš sugrađanin. U ostvarivanju tih ciljeva, sa sigurnošću nas neće omesti izmaštani dijalog odbornika Lekovića", navodi se u saopštenju.

Bonus video: