Marković: Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu složenih procesa, uspjeh postignut naporom svakog od vas

"I pored toga, mandat završavam uz osjećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svijetu", rekao je Marković

21774 pregleda 129 reakcija 118 komentar(a)
Marković, Foto: Luka Zeković
Marković, Foto: Luka Zeković

Premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi Crne Gore povodom isteka mandata.

"Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsjednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ekonomskih i političkih procesa. I pored toga, mandat završavam uz osjećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svijetu. Taj uspjeh nije mogao doći sam, niti je on rezultat bilo koga pojedinačno, već ga je postigla naša vrijedna administracija, doprinoseći na svakom nivou vašeg angažovanja i odgovornosti", rekao je Marković u obraćanju zaposlenima.

On navodi da je uspjeh postignut naporom svakoga od njih, jer su kao profesionalni i odgovorni ljudi ulagali sebe zarad zajedničkog uspjeha i napretka Crne Gore.

"Na čemu vam čestitam. Dozvolite da vam još jednom zahvalim i poželim uspjeha u daljem radu - uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Da je vječna Crna Gora", zaključio je Marković.

Bonus video: