Predsjedništvo NSD: Podrška Krivokapićevoj vladi, razvlastiti DPS u opštinama u kojima vladaju suprotno volji građana

"U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamjerne ljude i organizacije koje mogu zajedno raditi sa nama"

25888 pregleda 1296 reakcija 64 komentar(a)
Predsjednik NSD Andrija Mandić, Foto: Luka Zeković
Predsjednik NSD Andrija Mandić, Foto: Luka Zeković

Predsjedništvo Nove srpske demokratije (NSD) donijelo je na današnjoj sjednici jednoglasnu odluku da poslanici te stranke podrže sjutra predlog za izbor nove Vlade Crne Gore koji je dao mandatar Zdravko Krivokapić, saopšteno je iz NSD.

"Predsjedništvo NSD razmatralo je takođe trenutnu političku situaciju u zemlji. Jednoglasno je ocijenjeno da su naša stranka i Demokratski front (DF) iznijeli ključni teret u pobjedi nad režimom Mila Đukanovića. Zaključeno je da je najvažnije sada DPS razvlastiti u svim onim opštinama u kojima ova stranka još uvijek vrši vlast suprotno većinskoj volji građana", ističe se u saopštenju NSD.

Oni su dodali da je prva takva opština Nikšić.

"U toj sredini želimo da pokažemo snagu naše političke ideje i akcije kojom smo nedavno na republičkom nivou oborili vlast Demokratske partije socijalista (DPS). U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamjerne ljude i organizacije koje mogu zajedno raditi sa nama "Za budućnost Nikšića" kao što su nedavno radili "Za budućnost Crne Gore". Predsjednik NSD Andrija Mandić će narednih dana obaviti razgovore sa predsjednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima smo imali korektan i uspješan nastup u vremenu koje je za nama", piše u saopštenju NSD.

Bonus video: