poruka premijera na tviteru

Krivokapić: Javni servis što prije vratiti građanima koji ga i plaćaju

"Sada je po nalogu DPS-a javni servis krenuo u progon diplomata", rekao je Krivokapić

46138 pregleda 3200 reakcija 129 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Radio Televizija Crne Gore (RTCG) tri decenije progoni neistomišljenike Demoratske partije socijalista (DPS), napisao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić na svom Tviter nalogu.

"Sada je po nalogu DPS-a javni servis krenuo u progon diplomata. Javni servis Crne Gore što prije vratiti građanima koji je i plaćaju", rekao je Krivokapić.

Novinarka Tamara Nikčević objavila je na RTCG sinoć da je ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država, Džudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri projektovala da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izvesti tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta.

Američka ambasada u Crnoj Gori saopštila je danas na Tviteru da neosnovane optužbe protiv ambasadorke Džudi Rajzing Rajnke izrečene juče na RTCG jasno ukazuju na potrebu za višim profesionalnim novinarskim standardima u Crnoj Gori.

Članica Savjeta RTCG Bojana Jokić kazala je sinoć da se ograđuje od "ozbiljnih optužbi" novinarke Nikčević, dok je - takođe član Savjeta RTCG - Milan Radović napisao da je bio protiv da novinari, kako je naveo, "tkz. autorskih emsija", Tamara Nikčević i Darko Šuković dobiju prostor na RTCG zbog načina njihovog rada.

Preporučujemo za Vas