"oko tog pitanja nema nikakvih izmjena"

Abazović o zvjezdici pored Kosova: Nadam se da se takve greške neće ponavljati

"Što se tiče pitanja Kosova, sve strane treba da budu relaksirane", rekao je Abazović

53522 pregleda 1107 reakcija 52 komentar(a)
Anazović na forumu, Foto: Luka Zeković
Anazović na forumu, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je danas da je bila tehnička greška kad je uz dokument Ministarstva zdravlja stajala zvjezdica koju stavljaju zemlje koje ne priznaju Kosovo i da mu je žao što se to desilo.

"Žao mi je što se to desilo. Ostajemo pri stavu da oko tog pitanja nema nikakvih izmjena. Nadam se da se takve greške neće ponavljati. Što se tiče pitanja Kosova, sve strane treba da budu relaksirane", rekao je Abazović na To Be Secure (2BS) Forumu.

Ministarstvo zdravlja je u utorak u dokumentu u kome su predstavljene nove mjere za suzbijanje pandemije koronavirusa na jednom mjestu pored Kosova stavilo zvjezdicu.

Iz Ministarstva zdravlja su nakon toga saopštili da je prilikom pripreme tabele sa novim setom mjera u borbi protiv pandemije izazavane koronavirusom, došlo do tehničke greške, kojom prilikom je označeno Kosovo sa zvjezdicom.

"Odmah nakon što je uočena operativne, informatičke službe Ministarstva zdravlja su ispravile tehničku grešku, što se moze vidjeti i na sajtu Ministarstva zdravlja i u Službenom listu Crne Gore", saopšteno je tada iz Ministarstva zdravlja.

Preporučujemo za Vas