BF: Drakuloviću nacrtana meta, to odgovara samo bivšim vlasnicima fotelja

"Ne dozvolite poštovani sugrađani da nas sluđeni porazom posvađaju, niti bilo kome lijepe mete na čelu. Jer sjutra, ta meta može biti zaljepljena na bilo čije čelo. Danas je to Drakulović, sjutra ko zna ko", navodi se u saopštenju

5152 pregleda 6 komentar(a)
Logo, Foto: Bokeški forum
Logo, Foto: Bokeški forum

Na tivatski lokal, obljepljena je sramna, diskriminatorska objava, koja nas htjeli ne htjeli vraća u devedesete, u doba koje želimo što prije da zaboravimo, saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Prethodno je OO SD Tivat u javnost izašao sa tvrdnjama da je na ugostiteljskom objektu u tom gradu postavljena diskriminatorska poruka u kojoj se navodi da popust važi samo za Srbe.

Vlasnik lokala Željko Drakulović ogradio se navodeći da niti on niti njegovi radnici nisu povezani sa tim, dok je Građanska lista narod pobjeđuje kazala da je riječ o pokušaju diskreditacije ugostitelja i pokušaju "stupidnog" i "sramnog" podmetanja.

Iz Bokeškog foruma kazali su da je vlasniku lokala Željku Drakuloviću nacrtana meta "koja u ovim trenucima, kada državu i grad treba da " dignemo iz mrtvih" nikome ne treba", osim, kako su dodali, "oblapornim bivšim vlasnicima fotelja, specijalizovanim za podmetanje kukavičijih jaja, koji žele da nevjerovatan poraz od 30.avgusta pretvore u pobjedu. Ne birajući ni krivce ni žrtve".

Oni su poručili da je dosta podjela, podmetačina i prebrojavanja krvnih zrnaca.

"Mir, tolerancija i poštovanje naš je način života. Grad bez predrasuda, grad jednakih, grad u kome 30 odsto popusta neće trebati nikom da bi živio normalno. Ni Hrvatu, ni Srbinu, Crnogorcu, Albancu ili Eskimu...", poručili su oni.

Poručili su da sugrađani ne smiju dozvoliti da se bilo kome lijepe mete na čelo.

"Ne dozvolite poštovani sugrađani da nas sluđeni porazom posvađaju, niti bilo kome lijepe mete na čelu. Jer sjutra, ta meta može biti zaljepljena na bilo čije čelo. Danas je to Drakulović, sjutra ko zna ko", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: