odgovorio odbornici budvanskog dps-a

Radulović: Granice u uništavanju crnogorskog turzma za vas ne postoje, niko nije osjetio pomoć bivše Vlade

"A o tome svjedoče svakodnevni vapaji za pomoć privrednika i građana koje je NKT onemogućilo da obavljaju svoje djelatnosti i zarade svoje plate, a sve krivicom odlazeće Vlade", rekao je Radulović

6670 pregleda 4 komentar(a)
Milivoje Radulović, Foto: Demokrate Budva
Milivoje Radulović, Foto: Demokrate Budva

Milivoje Radulović sekretar budvanskog odbora Demokratske Crne Gore reagovao je na izjavu odbornice Demokratske partije socijalista (DPS) u Budvi, Andree Radulović koja je prethodno odbacila tvrdnje odbornika Miomira Pejovića i poručila mu da obrati pažnju na činjenice.

"Odbornice budvanskog DPS-a , mladi ste pa Vam se da i oprostiti to što se potpisujete ispod teksta koji Vam je napisao grobar budvanskog i crnogorskog turizma Predrag Jelušić, koji svoje posledjnje dane na funkciji direktora JP Morskog dobra provodi gledajući potonuće turističkih objekta na Adi Bojani, a za koje je on isključivi krivac. Svjedoci smo da granice u uništavanju crnogorskog turzma za vas ne postoje, a to pokazuje i trenutna betonizacija Miločerskog parka izgradnjom stanova za prodaju a sve pod izgovorom izgradnje “Hotela sa mješovitim modelom poslovanja”", rekao je Radulović-

On je odbornici Radulović poručio da su mjere bivše Vlade koje spominje ostale samo "opcione", prezentovane za potrebe predizborne kampanje, jer još niko od građana i turističkih privrednika nije osjetio tu pomoć.

"A o tome svjedoče svakodnevni vapaji za pomoć privrednika i građana koje je NKT onemogućilo da obavljaju svoje djelatnosti i zarade svoje plate, a sve krivicom odlazeće Vlade. Ako i dalje mislite da su onih dva mjeseca kada je nasilno preuzeta vlast u opštini Budva uz kupovinu odbornika i zloupotrebom policijskih snaga, i i dalje smatrate da je to bila legitimna “opštinska vlast”, onda samo za taj period od dva mjeseca možete da smatrate da je gospodin Pejović bio opozicionar. Morate već jednom shvatiti, odbornice budvanskog parlamenta, da su upravo građani Budve dali svoj sud 30.08.2020.godine o tome i da je to upravo razlog zašto vi sada nosite “titulu” opozicione odbornice DPS-a", naveo je Radulović u reagovanju.

Dodao je da kada su u pitanju krivične prijave Pejovića koje je podnosio protiv funkcionera DPS-a, daleko od toga da su one "kako vi kažete u “herbariju”, već se odavno nalaze u prosnasnažnim sudskim presudama , a vaši funkcioneri u zatvoru ili u bjekstvu".

Radulović odbornici DPS-a upućuje, kako je kazao, iskrenu i dobronamjernu preporuku.

"Zbog vaše dalje karijere i uspjeha, da je za vas najbolje da se zaustavite na “tituli” koju sada imate, a to je “opoziciona odbornica DPS-a”, jer što se više budete zadržavali u DPS-u sve više i više ćete tonuti u svojoj karijeri, kao što i ta partija svakodnevno tone, dok je u Budvi već potonula i to bez ikakvih šansi da više ikada ispliva", zaključio je Radulović.

Povezani članci

12. Decembar 2020.

Radulović: Odbornik Pejović da barata činjenicama

Preporučujemo za Vas