"prilika da iskažem pijetet prema nevinim žrtvama"

Savović: Tačno je da sam prisustvovao skupu na kom je paljena zastava NATO-a, to je bio revolt prije svega prema DPS-u

"Kao politički direktor Prave CG, u period kada nisam bio u timu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, uticao sam da se bez rezerve podrži Sporazum, koji su nakon izbora potpisali lideri tri pobjedničke koalicije, a koji podrazumijeva jačanje saradnju sa NATO-om"

22946 pregleda 79 reakcija 73 komentar(a)
Savović, Foto: Savo Prelević
Savović, Foto: Savo Prelević

Savjetnik premijera Zdravka Krivokapića, za unutrašnju politiku Željko Savović saopštio je da skupu na kom je paljena zastava NATO-a prisustvovao kao član Prave Crne Gore u period kada je ta partija bila u opoziciji.

"To je bio revolt prema vlasti, prije svega DPS-u, zbog nedemokratskog načina na koji smo ušli u Alijansu, kao i prilika da iskažem pijetet prema nevinim žrtvama koje su stradale tokom bombardovanja. I pored toga, kao politički direktor Prave CG, u periodu kada nisam bio u timu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, uticao sam da se bez rezerve podrži Sporazum, koji su nakon izbora potpisali lideri tri pobjedničke koalicije, a koji podrazumijeva jačanje saradnju sa NATO-om", navodi se u saopštenju Savovića.

Dodao je da misli "da to najbolje pokazuje moj odnos prema članstvu Crne Gore u Alijansi "i da sam spreman na svaki vid saradnju za dobrobit crnogorskog društva".

Preporučujemo za Vas