DPS: I Bojanić prisustvovao paljenju NATO zastave

"Očigledno je, da se Krivokapićev kabinet sastoji iz neiskrenih pokajnika, koji su se da bi se domogli funkcije, maskirali i u tu svrhu Sporazumom obavezali na saradnju sa NATO", saopšteno iz DPS-a

6529 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Fotografija koju je dostavio DPS, Foto: DPS
Fotografija koju je dostavio DPS, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da je ministar za kapitalne investicije u Vladi Zdravka Krivokapića, Mladen Bojanić prisustvovao paljenju NATO zastave.

"On je još jedan iz Krivokapićevog kabineta koji je stajao iznad lomače na kojoj je gorjela zastava NATO saveza, jasno demonstrirajući svoju pripadnost antizapadnim i anticivilizacijskim vrijednostima. Očigledno je, da se Krivokapićev kabinet sastoji iz neiskrenih pokajnika, koji su se da bi se domogli funkcije, maskirali i u tu svrhu Sporazumom obavezali na saradnju sa NATO", navodi se u saopštenju DPS-a.

Fotografija koju je dostavio DPS
Fotografija koju je dostavio DPSfoto: DPS

Iz DPS-a su ocijenili da "takvi ljudi ne smiju biti funkcioneri Vlade Crne Gore, pa ko god bio na njenom čelu".

"Tražimo od Krivokapića da se jasno odredi prema postupcima svojih saradnika, i da osobe koje su svojim ponašanjem i postupcima pokazali da pripadaju anticivilizacijskom vrijednosnom sistemu i da u NATO ne vide partnera već zločinački savez i ubice, kako su tvrdili, odstrani iz svog Kabineta", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: