SNP: Čelnici DPS-a da pruže objašnjenje građanima za bahaćenje u Tivtu

Oni ističu da se na taj način i DPS se pridružio Socijaldemokratama čiju su čuvenu „Ramada“ konvenciju građani dobro upamtili jer su je takođe platili iz svog džepa

4526 pregleda 3 komentar(a)
SNP, Foto: Miloš Rudović
SNP, Foto: Miloš Rudović

Dok premijera Zdravka Krivokapića i novoizabrane ministre optužuju za okupljanje na ručku prije nekoliko sedmica i pozivaju ga da kaže iz kojih sredstava je isti plaćen, čelnici Demokratske partije socijalista (DPS) u Tivtu izbjegavaju da polože račun javnosti za trošenje sredstava iz budžeta grada u stranačke svrhe DPS-a uoči izbora 30. avgusta, kazali su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Naime, otkriveno je da je 26. avgusta u hotelu „Pine“ održan stranački skup DPS-a, koji je iznosio 485 eura, a kojem je prisustvovao i predsjednik države i DPS-a Milo Đukanović. Dokumenti koji su dostupni javnosti nedvosmisleno pokazuju da su se zaposleni u opštini Tivat pomenutog dana umjesto svojim redovnim poslom bavili pripremom stranačkih aktivnosti DPS-a u susret lokalnim i parlamentarnim izborima. Zanimljivo je i da su se pored Đukanovića i čelnika tivatskog DPS-a, ovom prilikom počastili i pripadnici obezbjeđenja predsjednika DPS-a", navodi se u saopštenju SNP.

Oni ističu da se na taj način i DPS se pridružio Socijaldemokratama čiju su čuvenu „Ramada“ konvenciju građani dobro upamtili jer su je takođe platili iz svog džepa.

"Dakle, umjesto što Krivokapića i ministre prozivaju za radni ručak koji je upriličen povodom početka rada nove Vlade, a koji je premijer platio iz svog džepa, bilo bi bolje da čelnici DPS-a pruže objašnjenje građanima za pomenuto bahaćenje u Tivtu. Cijelu priču najbolje je završiti onom čuvenom biblijskom rečenicom koja najbolje opisuje sav besmisao pozicije u kojoj su se našli funkcioneri DPS-a: „A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osjećaš?“, zaključuju iz SNP.

Bonus video: