"niko više nema pravo da se kocka sa našim životima i glasovima"

DF: Da Gvozdenović ima integriteta ne bi bio u krvavim odborničkim klupama DPS-a

"Budvanski DPS je doživio debakl za koji isključivo sam snosi odgovornost, da je tako pokazuje i činjenica da su im glavni jurišnici postali gradski anonimusi izgubljeni u vremenu i prostoru. A što se mladog Gvozdenovića tiče, predlažemo mu da izdrži do kraja mandata i na sljedećim izborima ugasi svjetlo u kancelarijama budvanskog odbora svoje partije", kaže se u saopštenju

11703 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DF
Ilustracija, Foto: DF

Od skupštinske rasprave o radu policije očekivano, pobjegli su i policija i njihovo političko krilo jer nisu imali trunke ljudske ni političke hrabrosti da se suoče sa istinom, kazali su iz budvanskog DF-a komentarišući jučerašnje događaje u tom gradu.

Podsjećamo, juče je u holu zgrade Opštine došlo je do verbalnog obračuna između v.d. direktora Komunalnog preduzeća Predraga Draga Ivanovića i šefa kabineta predsjednika Opštine Nikole Jovanovića sa jedne i odbornika DPS-a Iva Gvozdenovića sa druge strane. Predsjednik parlamenta Krsto Radović, te odbornici DF-a i Demokrata spriječili su da ne dodje do fizičkog obračuna, a Ivanović i Jovanović su saslušani u policiji.

U DF-u su kazali da je jedina istina da su zarad dva mjeseca vlasti "poput najgorih tirana, privatnom vojskom i policijom prebijali i zastrašivali građane tražeći načina da zaokruže 30 milionsku pljačku građana. Upad u zgradu opštine bio je pokazna vježba Đukanovićevih kerbera kako će isti updati u naše crkve, hramove i manastire ne bi li i njih preoteli, opljačkali i rasprodali".

Oni su kazali da o Gvozdenoviću ne treab trošiti riječi, te da "imatrunke integriteta ne bi bio u DPS-ovim krvavim klupama koje mirišu na suzavac".

"O opskurnom lokal DPS apartčiku Gvozdenoviću ( kad porastem želim da budem Brano) koga niko u gradu u kojem je rastao ne poznaje, ne treba mnogo trošiti riječi. Da ima ikakvog značaja ili trunke integriteta ne bi bio u DPSovim krvavim odborničkim klupama koje mirišu na suzavac. On je pobjegao iz skupštinske sale pravo u stanicu policije, kako bi na mjesto zločina ponovo pozvao policiju da upadne u zgradu opštine i njega postavi za predsjednika", saopšteno je u DF-u.

Međutim, kako dodaju, Gvozdenović nije računao da je i policija shvatila novu realnost "pa mu je nakon odbijanja rečeno da samo može da podnese prijavu, naravno lažnu, što njemu nije nikakav problem jer se ne rukovodi onom narodnom Miljanovom o poštenju i časti već onom drugom narodnom” ko krade taj i laže”".

Iz DF-a poručuju da koliko god Gvozdenović "nekulturom pokušavao da sakrije sopstvenu odgovornost u državnom udaru na opštinske vlasti, neće mu poći za rukom jer nam je dobro poznata njegova uloga".

Oni se pitaju i da li je Gvozdenović, "ohrabren nekom čudnom retorikom koju smo imali prilike da čujemo sa državnog nivoa pomislio da ćemo tek tako zaboraviti policijsku torturu nad građanima Budve koji su branili svoju izbornu volju? "

Oni su poručili da Budva ne zaboravlja te da niko više nema pravo da se kocka sa našim životima i glasovima.

"Budvanski DPS je doživio debakl za koji isključivo sam snosi odgovornost, da je tako pokazuje i činjenica da su im glavni jurišnici postali gradski anonimusi izgubljeni u vremenu i prostoru. A što se mladog Gvozdenovića tiče, predlažemo mu da izdrži do kraja mandata i na sljedećim izborima ugasi svjetlo u kancelarijama budvanskog odbora svoje partije", kaže se u saopštenju.

Oni zaključuju da će oni i dalje "podsjećati DPS i njihove dokonike šta su uradili u Budvi, naročito sada kada imamo pune ruke posla da saniramo svu štetu koju je ova grupacija otimača i diletanata proivela nakon samo dva mjeseca vršenja vlasti. Bilo ne ponovilo se više nikada".

Preporučujemo za Vas