"Dok se Blagojević ne smijeni, DF neće glasati ni za jedan predlog, osim o izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti"

On je kazao da je Blagojević čovjek koji je u Skupštini u noći između 26. i 27. decembra rukovodio 'brutalnim hapšenjem Poslaničkog kluba DF-a na jedan način koji je neprimjeren ni kada se djeluje prema najgorim kriminalcima'

45235 pregleda 187 reakcija 130 komentar(a)
Radunović, Foto: Savo Prelević
Radunović, Foto: Savo Prelević

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je da ih je šokirala informacija da je Dragan Blagojević, koji je hapsio poslanike, postao v.d. direktora policije i pozvao predsjednika Vlade da objasni ovaj izbor.

"Dok se ovaj čovjek ne smijeni, DF neće glasati ni za jedan predlog Vlade osim za izmjenu Zakona o slobodi vjerosipovijesti“, rekao je Radunović.

On je kazao da je Blagojević čovjek koji je u Skupštini u noći između 26. i 27. decembra rukovodio 'brutalnim hapšenjem Poslaničkog kluba DF-a na jedan način koji je neprimjeren i kada se djeluje prema najgorim kriminalcima'.

"Taj gospodin Blagojević je uletio sa gomilom policajaca uz najgore povike 'hapsi bagru, hapsi marvu' i tjerao policajce da uđu u sukob sa nama", rekao je Radunović i podsjetio da se to dešavalo prilikom usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je pokrenuo proteste i doveo do smjene vlasti na izborima u avgustu.

Povezani članci

17. Decembar 2020.

Blagojević v.d. direktora Uprave policije

Bonus video: