Medojević: Kriminalac koji danas postaje v.d. direktor policije direktna provokacija poslanicima DF-a

Povodom rasprave o izboru potpredsjednika Parlamenta Branke Bošnjak i Strahinje Bulajića rekao da je važno da se više nikad ne dozvoli da se Parlament "skrnavi od strane policijskih i parapolicijskih i kriminalnih struktura kao što je to bilo u prethodnom sazivu, kada su u Skupštinu upala lica sa vojničkim čizmama i oskrnavile njegovu autonomiju

27105 pregleda 32 reakcija 31 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Poslanik Pokreta za promjene Nebojša Medojević potvrdio je da taj klub neće glasati za predloge Vlade premijera Zdravka Krivokapića sem za Zakon o slobodi vjeroispovjesti, sve dok je Dragan Blagojević na čelu Uprave policije.

Povodom rasprave o izboru potpredsjednika Parlamenta Branke Bošnjak i Strahinje Bulajića rekao da je važno da se više nikad ne dozvoli da se Parlament "skrnavi od strane policijskih i parapolicijskih i kriminalnih struktura kao što je to bilo u prethodnom sazivu, kada su u Skupštinu upala lica sa vojničkim čizmama i oskrnavile njegovu autonomiju".

On je rekao da je "kriminalac koji danas postaje v.d. direktor policije direktna provakacija poslanicima DF".

"On je ovde članovima specijalne i posebne jedinice naredjivao da poslanike DF neustavno i nezakonito lišava slobode. Tog dana je ugažen i ovaj parlament, to je bio državni udar...Premijer je napravio provokpciju prema poslanicima DF, umjesto da je taj čovjek bude uhapšen," rekao je. Medojevič je optužio premijera da " imenuje najodanije vojnike DPS u vladu".

Bonus video: