Knežević i Vuković: Na temeljima slavne prošlosti graditi nacionalno pomirenje

"Neprolazna ideja antifašizma i u današnjem vremenu se potvrđuje ne samo kao naš izbor, već i obaveza, koju smo preuzeli od naših predaka, čiju junačku žrtvu i danas spominjemo i obilježavamo", poručili su Knežević i Vuković

6539 pregleda 4 komentar(a)
Sa polaganja vijenaca, Foto: DNP
Sa polaganja vijenaca, Foto: DNP

Upravo na temeljima naše slavne prošlosti treba graditi nacionalno pomirenje, ukoliko želimo da Crna Gora jednako bude država svih njenih građana, poručili su predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i predsjednik Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore (JKPCG) Vladislav Vuković.

Iz DNP je saopšteno da su delegacije DNP i JKPCG, predvođene Kneževićem i Vukovićem, danas položile vijence na spomen-obilježje Partizanu borcu na brdu Gorica u Podgorici i odale počast oslobodiocima Podgorice 19. decembra 1944. godine.

"Neprolazna ideja antifašizma i u današnjem vremenu se potvrđuje ne samo kao naš izbor, već i obaveza, koju smo preuzeli od naših predaka, čiju junačku žrtvu i danas spominjemo i obilježavamo", poručili su Knežević i Vuković.

Iz DNP su kazali da su funkcioneri dvije partije "svim vjernicima, koji danas slave svetog Nikolu, čestitali krsno ime, želeći im da ovaj sveti dan provedu u dobrom raspoloženju, ispunjeni blagodatima porodičnog doma i ljubavi".

Bonus video: