Konatar: Prije svega saslušati aktera "afere Ramada", vjerujem da će Šehović to podržati

"Novi Damir traži kontrolno saslušanje ministra finansija Milojka Spajića i kritikuje zaduženje Vlade Crne Gore. Stari Damir nije htio kontrolna saslušanja ministara", napisao je Konatar na Tviteru

17111 pregleda 1119 reakcija 86 komentar(a)
Konatar, Foto: GP URA
Konatar, Foto: GP URA

Podržavam svaku inicijativu za kontrolna saslušanja koja će doprinijeti boljoj kontroli i transparentnosti Vlade Crne Gore, saopštio je šef poslaničkog kluba koalicije "Crno na bijelo" Miloš Konatar.

On je poručio da poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović pokazuje svojim primjerom da promjene u Crnoj Gori pozitivno utiču na sve.

"Novi Damir traži kontrolno saslušanje ministra finansija Milojka Spajića i kritikuje zaduženje Vlade Crne Gore. Stari Damir nije htio kontrolna saslušanja ministara. Dobro je što je poslanik Damir Šehović shvatio važnost mehanizma kontrolnog saslušanja u Skupštini Crne Gore", napisao je Konatar na Tviteru.

Šehović
Šehovićfoto: Socijaldemokrate

On je dodao da je šteta što takvu revnost Šehović nije pokazivao kada je poslanik Mladen Bojanić (sada ministar za kapitalne investicije) tražio kontrolno saslušanje Ivana Brajovića (predsjednik SD i bivši predsjednik Skupštine Crne Gore) u vezi zloupotrebe državnih sredstava u partijske svrhe.

"Stari Damir Šehović je tvrdio da inicijativu treba odbaciti jer će se na drugom mjestu dokazati da Mladen Bojanić nije u pravu. Međutim, na drugom mjestu (Sudu) se dokazalo da su Damirove partijske kolege iz Socijaldemokrata zloupotrijebile državna sredstva i lagale na sudu", naveo je Konatar.

On je naveo da prije svega treba održati kontrolno saslušanje aktera "afere Ramada".

"Vjerujem da će novi Damir sada to podržati", zaključio je Konatar.

Bonus video: