Poslanik URE odgovorio poslaniku DPS-a

Konatar Markoviću: Crna Gora se ne voli tako što se omogućava krađa i lopovluk naše države

"Crna Gora se voli odlučnom borbom protiv korupcije i kriminala, tako što će svi koji su krali državu i građane za to i odgovarati. Poslanik Duško Marković mora da zna da samo pomirena Crna Gora ima šansu za bolju budućnost, kao dio ujedinjene evropske porodice", kazao je Konatar.

12743 pregleda 802 reakcija 31 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Crna Gora se ne voli tako što se omogućava krađa i lopovluk naše države, poručio je  poslaniku DPS-a i bivšem premijeru Crne Gore Dušku Markoviću, šef poslaničkog kluba koalicije "Crno na bijelo" Miloš Konatar.

Potpredsjednik Demokratske partije sopcijalista (DPS) Duško Marković ocijenio je da se pomirenje "ne gradi na tekovinama otete države, otete crkve".

"Moj kolega poslanik Duško Marković  sinonim tridesetogodišnje politike DPS-a, očigledno nije razumio da se Crna Gora ne voli tako što se omogućava krađa i lopovluk naše države. Ne voli se Crna tako što će ostati posvađana i zarobljena u prošlosti, kao plijen "vođine" kaste", napisao je Konatar na svom Tviter profilu.

"Crna Gora se voli odlučnom borbom protiv korupcije i kriminala, tako što će svi koji su krali državu i građane za to i odgovarati. Poslanik Duško Marković mora da zna da samo pomirena Crna Gora ima šansu za bolju budućnost, kao dio ujedinjene evropske porodice", kazao je Konatar.

Preporučujemo za Vas