Krivokapić: DPS političkim korupcijama pokušava da mijenja izbornu volju naroda

"Ovdje se radi o organizovanom kriminalu povezanim sa vrhuškom bivše vlasti...", rekao je Krivokapić

34935 pregleda 33 reakcija 30 komentar(a)
Zdravko KrivokapićDemokrat, Foto: Biljana Matijašević
Zdravko KrivokapićDemokrat, Foto: Biljana Matijašević

Demokratska partija socijalista (DPS) političkim korupcijama pokušava da mijenja izbornu volju naroda, kazao je premijer Zdravko Krivokapić nakon zasijedanja Skupštine Crne Gore.

"Ovdje se radi o organizovanom kriminalu povezanim sa vrhuškom bivše vlasti i mi ćemo to dokazati u narednom periodu", rekao je Krivokapić.

On je, komentarišući navode opozicije da se večeras u Skupštini desio udar na Ustav, kazao da je udar na Ustav "standardno radila jedna te ista partija, a to je DPS sa svojim koalicionim partnerima".

"Ako je DIK, a to je u ovom trenutku egal DPS-a, učinila jedan nečastan potez, a taj nečastan potez je samo tehnička konstatacija da se volja građana ispoštuje do kraja, onda kako možete govoriti o takvom stavu DPS-a da optužuje one koji su dobili legitimitet na izborima. Ako je volja naroda jasno iskazano onda tu volju naroda mora da poštuje prvi koji je imao tu mogućnost da uradi, a to je DPS. U standardnim svojim političkim koupcijama i ovoga puta pokušavaju da promjene volju građana. Volja građana je nepobjediva", rekao je Krivokapić

Dodao je da se Skupština završava ne slučajno, sa razrješenjem koje bi trebalo da pomiri ovaj narod.

"Međutim, organizovano to radi DPS sa patriotama koje se kriju iza zastave Crne Gore, da bi štitili one koji su napunili svoje džepove", kazao je Krivokapić.

Bonus video: