Sekulić: Bojaniću zasmetao ugovor sa advokatskom kućom koju smo po zakonu angažovali

"U nedostatku argumenata, uz pomoć svih raspoloživih hijena, trolova i botova pokušavate još jednu manipulaciju i skretanje sa teme"

22043 pregleda 368 reakcija 178 komentar(a)
Sekulić, Foto: DPS
Sekulić, Foto: DPS

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) i bivša ministarka ekonomije Dragica Sekulić poručila je ministru kapitalnih investicija Mladenu Bojaniću da "angažuje advokata", jer će mu "trebati".

Ona je reagovala na saopštenje Bojanića u kome se između ostalog navodi da je pravni savjetnik Sekulić plaćan 20.800 eura mjesečno, odnosno 250 eura na sat.

"Angažujte advokata Mladene, trebaće Vam. Očigledno sam Vas dobro takla u živac neznanja, pa ne komentarišete činjenice o Montenegro Airlinesu, a činjenice su neprikosnovene. U nedostatku argumenata, uz pomoć svih raspoloživih hijena, trolova i botova pokušavate još jednu manipulaciju i skretanje sa teme. Novi spektakl - grešna prethodna vlada angažovala je reputabilnu advokatsku kancelariju, da je podrži u pregovorima o 230 miliona eura vrijednom izlasku italijanske A2A iz Elektroprivrede Crne Gore i drugim ugovorima vrijednim preko 700 miliona eura. Ugovor zakonit, tarifa jasno definisana, usluga pružena. A, čime se plaća savjet o gašenju avio-kompanije dok susjedna država dokapitalizuje direktnu konkurenciju, da se naslutiti. Neuporedivo je skuplje. Kad već mašete ugovorima, mahnite i ovim svježijim, pa da uporedimo. Recimo, da vidimo koliko nas koštaju savjetnici za emisije obveznica od 750 miliona eura?", istakla je Sekulić.

Ona je dodala da je Bojanić "očigledno rudareći po arhivi shvatio da je ni za šta ne može osnovano optužiti".

"Pa Vam je zasmetao ugovor sa advokatskom kućom koju smo po zakonu angažovali da bi maksimalno zaštitili imovinu građana Crne Gore kojom smo upravljali. Džaba vam trud. Ja neću ćutati i žmuriti na Vaše neznanje i nesposobnost. Sve što smatrate nezakonitim, prijavite nadležnim organima, kojima sam uvijek na raspolaganju. Inače ću Vas smatrati najobičnijim ucjenjivačem, koji pokušava da spriječi objektivnu kritiku. P.S. Odgovorni ministar kapitalnih investicija, zasigurno bi i sam angažovao advokatsku kancelariju. Mladenu Bojaniću advokati ne trebaju. Mladen je tu da gasi crnogorske firme i da nabacuje poslove njihovim konkurentima preko granici", zaključila je Sekulić.

Bonus video: