Knežević čestitao Novu godinu

"Uz posebno poštovanje i pažnju, predsjednik DNP CG upućuje najljepše želje i čestitke svim majkama, sestrama i kćerkama Crne Gore, koje su u našoj zemlji oduvijek bile i ostale simboli porodične sigurnosti, okrilja rodnog doma za mlade naraštaje, ličnosti kojima smo se oduvijek divili i poštovali ih kroz našu viševjekovnu istoriju"

4672 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Demokratske naropdne partije (DNP), Milan Knežević, čestitao je novogodišnje praznike građanima Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju DNP-a, Knežević je Novu godinu čestitao "u nadi da ćemo Novu, 2021. godinu, združeni u napretku i očekivanjima boljeg života, dočekati u dobrom zdravlju, miru i raspoloženju, u finoj porodičnoj atmosferi, očekujući boljitak za sve građane, i pored pandemije koja je zadesila svijet".

Knežević, kako je saopšteno, iskazuje čvrstu nadu da pred našom zemljom stoji mirna i perspektivna 2021. godina, period intenzivnog razvoja zemlje u njenom građanskom iskoraku ka boljim vremenima, standardu, mirnom suživotu i poštovanju svih naroda i vjera.

"Uz posebno poštovanje i pažnju, predsjednik DNP CG upućuje najljepše želje i čestitke svim majkama, sestrama i kćerkama Crne Gore, koje su u našoj zemlji oduvijek bile i ostale simboli porodične sigurnosti, okrilja rodnog doma za mlade naraštaje, ličnosti kojima smo se oduvijek divili i poštovali ih kroz našu viševjekovnu istoriju. Srećna Nova 2021. godina", zaključuje se u saopštenju DNP-a.

Bonus video: