Milačić: Prolazi vrijeme nedodirljivih

"Došlo je vrijeme da građani Crne Gore mirno spavaju, a oni koji su kršili zakon razmišljaju o svojoj mirnoj ili nemirnoj savjesti, kako god se oni zvali", naveo je Milačić

28920 pregleda 41 reakcija 39 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Poslanik u Skupštini i lider Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da privođenje i zadržavanje Branislava Brana Mićunovića "pokazuju ono za šta smo se kao narod 30. avgusta izborili, da u Crnoj Gori nema i ne smije biti nedodirljivih".

On je u saopštenju naveo da će svako morati pred nadležnim državnim organima da odgovara ukolilo je prekršio zakone ove zemlje, ma kako se on zvao.

"Nakon trodecenijske diktature svi u Crnoj Gori, pa i Brano Mićunović se moraju naviknuti na to da su građani Crne Gore kao i svi ostali, bez privilegija, da nikakva nadzemna ili podzemna moć ne može kupiti izbjegavanje odgovornosti, ukoliko je bilo ko radio suprotno zakonu, a njegova nevinost ili krivica dokazivaće se pred sudom, kao jedinom nadležnom institucijom u presuđivanju", naveo je Milačić.

Povezani članci

06. Januar 2021.

Mićunoviću određeno zadržavanje do 72 sata

Dodao je da je "došlo vrijeme da svako pred zakonom nosi breme svoje odgovornosti".

"Došlo je vrijeme da građani Crne Gore mirno spavaju, a oni koji su kršili zakon razmišljaju o svojoj mirnoj ili nemirnoj savjesti, kako god se oni zvali", naveo je Milačić.

Bonus video: