SNP: Bivša vlast bez ikakvog povoda osula paljbu po Krivokapiću

"Valja još jednom podsjetiti na deveti januar 2011.godine, kada je tadašnji predsjednik Crne Gore, jedan od najviših funkcionera DPS-a, Filip Vujanović uputio čestitku Predsjedniku Republike Srpske i svin njenim građanima"

4333 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da je bivša vlast "sasvim neargumentovano i bez ikakvog povoda osula paljbu" po premijeru Zdravku Krivokapiću, pozivajući se na informaciju da je uputio čestitke povodom Dana Republike Srpske.

"Valja još jednom podsjetiti na deveti januar 2011.godine, kada je tadašnji predsjednik Crne Gore, jedan od najviših funkcionera DPS-a, Filip Vujanović uputio čestitku Predsjedniku Republike Srpske i svin njenim građanima. Socijalistička narodna partija poziva predstavnike bivšeg režima da se manu ispraznih, neutemeljenih prozivki na račun aktuelne vlasti, jer ovakvi i slični autogolovi samo ih još više udaljavaju od građana, koji su ih poslali u zasluženu prošlost", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a navode "da želimo najbolje odnose sa građanima Republike Srpske, ne ugrožavajući nikoga drugoga".

"Što je samo još jedan dokaz da njegovanje dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa predstavlja jedan od prioriteta ove vlasti", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: