SNP: Vuković da se manje bavi radom Vlade, više da usredsredi na pitanja koje su mu u nadležnosti

"Kao Alisa u zemlji čuda, Vuković je izjavio da mu nije jasno ko je došao na ideju da se baš na tom mjestu postavi bankomat, niti kako je ona mogla biti odobrena, ali je "džentlmenski" prihvatio odgovornost za nesvakidašnji kiks"

8552 pregleda 10 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću savjetujemo da se manje bavi radom Vlade i političke konkurencije, a da se više usredsredi na pitanja koje su mu u nadležnosti, kako se propusti više ne bi dešavali, saopšteno je danas iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Nakon niza kritika koje su građani Glavnog grada preko društvenih mreža i na druge načine iskazali zbog postavljanja bankomata Hipotekarne banke u neposrednoj blizini Sahat kule oglasio se gradonačelnik Vuković. Kao Alisa u zemlji čuda, Vuković je izjavio da mu nije jasno ko je došao na ideju da se baš na tom mjestu postavi bankomat, niti kako je ona mogla biti odobrena, ali je "džentlmenski" prihvatio odgovornost za nesvakidašnji kiks", saopšteno je iz SNP.

Povezani članci

11. Januar 2021.

Bankomat sele, Vuković ne zna otkud kod Sahat kule

Iz te partije su dodali da na ovaj način lokalna uprava nastavlja sa propustima.

"Nakon biciklističkih staza koje se grade na štetu najprometnijih saobraćajnica, spornog davanja parcele Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi za gradnju hrama, raznih mahinacija u otvaranju lokalne televizije, dobili smo bankomat gotovo ispred same Sahat kule. Ovakav objekat je zaista bio "potreban" u istorijskom dijelu grada, jednom od rijetkih koji nas podsjeća na davno prošla vremena i predstavlja znamenitost Glavnog grada", kazali su iz SNP.

Bonus video: