Duletić: SNP će učiniti sve da se u najkraćem roku formira vlast u Budvi

Potpredsjednik budvanskog SNP-a kazao da je Budva "ujedinila Crnu Goru i bila inicijalna kapisla" za pad Đukanovićevog režima

6224 pregleda 15 komentar(a)
Duletić, Foto: SNP
Duletić, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) će učiniti sve kako bi se u najkraćem roku formirala vlast u Budvi, poručio je potpredsjednik budvanskog odbora te partije, Miloš Duletić.

"Budva je ujedinila Crnu Goru i bila inicijalna kapisla za pad višedecenijskog diktatorskog režima Mila Đukanovića, koji je ovaj grad opustošio, kako materijalno tako i moralno. Isto tako Budva i njena aktuelna vlast će se ubrzo dogovoriti na zadovoljstvo svih, kako bi grad mogao da funkcioniše i počeo pripreme za turističku sezonu koja je veoma bitna, kako za građane tako i za Opštinu Budva", saopštio je Duletić.

SNP-u je, kako je kazao, od izuzetne važnosti da se vlast što prije formira i da lokalni parlament što prije izglasa upravne odbore preduzeća, kako bi se postavili direktori i radnici počeli redovno da primaju plate.

"SNP će kao stožer ove vlasti i najveća žrtva diktatorskog režima Mila Đukanovića, učiniti sve kako bi se tri subjekta u najkraćem roku dogovorila o formiranju vlasti u Budvi, a da bude prihvatljivo za sve", zaključio je Duletić.

Bonus video: