DF: Sječa čempresa pokazatelj bahatosti, neznanja i neodgovornosti bivšeg režima

"Tražim i da se privedu odgovornosti pripadnici policije i njihovi šefovi koji su se represivno odnijeli prema Ivani Joličić", poručio je Đurović

5809 pregleda 14 komentar(a)
Poslanici i funkcioneri DF na obilježavanju dvije godine od sječe čempresa, Foto: Demokratski front
Poslanici i funkcioneri DF na obilježavanju dvije godine od sječe čempresa, Foto: Demokratski front

Poslanici i funkcioneri Demokratskog fronta obilježili su danas dvije godine od čempres revolucije i sječe u Baru, za koju još uvijek niko nije odgovarao, saopštili su iz tog političkog saveza.

Kazali su da je sječa čempresa bila jedan od pokazatelja bahatosti, neznanja i neodgovornosti bivšeg režima, te da će se pamtiti otpor koji su pružili građani Bara štiteći jedan od simbola svoga grada.

Poslanik DF Dejan Đurović kazao je da u potpunosti podržava stavove nekadašnjeg odbora, koje su i danas iznijeli - da se osim odluka koje su donijete nije ništa preduzelo po pitanju rešenja parka i uređenosti nekadašnjih amfiteatara.

"Očekujem da Ministarstvo preuzme neke konkretne poteze, takođe i Opština Bar koja snosi i glavnu odgovornost. Tražim i da se privedu odgovornosti pripadnici policije i njihovi šefovi koji su se represivno odnijeli prema Ivani Joličić", poručio je Đurović.

Kako navode iz ove partije, Đurović je prenio punu podršku aktivisti Mirzi Kurgašu.

Bonus video: