"Podgoričke birokrate finansijski maltretiraju Boku, devastiraju obalu, bjesomučno sakate autentične vrijednosti"

"Bokeški forum ponudiće zdravu alternative, listu uspješnih ljudi, koji iza sebe nemaju političkih mrlja i afera"

4660 pregleda 131 reakcija 4 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Bokeški forum
Sa sastanka, Foto: Bokeški forum

Zdrava građanska opcija, oslobođena vjerskih i nacionalnih barijera, te zastupanje lokalnih interesa i ispravljanje brojnih krivih Drina nagomilanih u našem gradu u prethodnom period, zvijezde su vodilje naše organizacije, saopštio je Luka Radović, predsjednik podružnice Bokeškog foruma (BF) u Herceg Novom.

Iz BF je saopšteno da je u Herceg Novom održan inicijalni sastanak Inicijalnog Odbora podružnice BF u Herceg Novom.

"Boka za nas nema alternativu, a bjesomučno sakaćenje svih autentičnih bokeških vrijednosti, devastacija obale i finansijsko maltretiranje Boke i Herceg Novog od strane podgoričkih birokrata je nešto protiv čega se svako ko sebe doživljava Bokeljom i prijateljem Boke mora boriti. Bokeški forum ponudiće zdravu alternative, listu uspješnih ljudi, koji iza sebe nemaju političkih mrlja I afera. Vjerujemo da ćemo i na krilima sjajnog rezultata u Tivtu u Herceg Novom napraviti rezultat vrijedan svakog respekta", rekao je Radović

U saopštenju se navodi da su pored Radovića i koordinatora odbora Martina Bilafera, sjednici inicijalnog odbora prisustvovali i predsjednik BF Andrija Petković i član Glavnog odbora (GO) BF Igor Radošević.

"Glavna tema sastanka bio je početak priprema za izbornu kampanju koja BF očekuje u Herceg Novom", piše u saopštenju.

Bonus video: