Husović čestitao Đukanoviću: DPS odigrala važnu ulogu u svim ključnim procesima

"Obnova nezavisnosti, punopravno članstvo Crne Gore u NATO Alijansi, kao i uspješan put naše države u EU integracijama, pečat su afirmativne politike koju je vodila partija na čijem ste čelu"

12168 pregleda 55 reakcija 39 komentar(a)
Husović, Foto: Bošnjačka stranka
Husović, Foto: Bošnjačka stranka

Rafet Husović, predsjedik Bošnjačke stranke (BS) uputio je čestitku Milu Đukanoviću povodom reizbora na mjesto predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS).

"Poštovani gospodine Đukanoviću, u ime Bošnjačke stranke i u svoje ime najiskrenije vam čestitam reizbor na mjesto predsjednika Demokratske partije socijalista, kao i izbor novog rukovodstva partije. U novijoj istoriji Crne Gore, Demokratska partija socijalista je odigrala važnu ulogu u svim ključnim procesima. Obnova nezavisnosti, punopravno članstvo Crne Gore u NATO Alijansi, kao i uspješan put naše države u EU integracijama, pečat su afirmativne politike koju je vodila partija na čijem ste čelu. Siguran sam da ćete vašim trodecenijskim iskustvom na najodgovornijim državničkim funkcijama doprinijeti da DPS nastavi u pravcu izgradnje građanske, evroatlantske, multietničke i multikulturalne Crne Gore", navodi se u čestitki Husovića, saopšteno je iz BS.

Bonus video: