SD Niksić: Osuđujemo napad na Marković, svi da doprinesu spuštanju tenzija

"Činjenica da se napad dogodio zbog, gle čuda, isticanja zastave Crne Gore u državi Crnoj Gori, samo je razlog više za osudu i zabrinutost", kazali su iz SD-a

2740 pregleda 13 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Socijaldemokrate (SD) Niksića su, kako kažu, zatečeni fizičkim napadom muškarca na ženu. Oni su najoštrije osudili napad na predsjednicu OO LP Niksića, Jelenu Marković.

"Činjenica da se napad dogodio zbog, gle čuda, isticanja zastave Crne Gore u državi Crnoj Gori, samo je razlog više za osudu i zabrinutost. Od pobjede nove vladajuće većine na parlamentarnim izborima, svjedoci smo brojnih napada na sve one koje ne misle isto kao nova vlast. Počelo je u Pljevljima, nastavljeno u Beranama, Budvi, Podgorici. Sada se dešava u Niksiću, u susret lokalnim izborima", saopštilu su iz SD-a.

Oni su apelovali na sve političke subjekte u Nikšiću da ublaže retoriku i pozvali su ih na spuštanje tenzija, jer, kako navode, nijedna vlast nije vrijedna toga da se građani među sobom sukobljavaju.

"Ovim putem pohvaljujemo brzu reakciju Uprave policije u Niksiću, očekujuci od nadležnih organa da ce, shodno svojim ovlašćenjima, lice odgovorno za ovaj napad adekvatno sankcionisati", kazali su iz Socijaldemokratske partije.

Bonus video: