Za budućnost Nikšića: Prijetnje smatramo rezultatom panike i straha

Iz koalicije "Za budućnost Nikšića" poručili su da lideri DPS-a, kao i njihovi poltroni iz vrha nikšićke policije, sudstva i tužilaštva nakon sigurnog poraza u Nikšiću treba da se pripreme za suočavanje sa pravdom

10956 pregleda 14 komentar(a)
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića

Pokušaji zloupotrijebe korumpiranih i kriminalizovanih djelova policije, kao i progona aktivista i prijatelja iz Srbije, neće uplašiti nikoga, a posebno ne koaliciju "Za budućnost Nikšića", saopšteno je iz te koalicije.

Oni prijetnje i poruke da će nekome da "uzvrate istom mjerom" smatraju rezultatom panike, straha i "potpune političke dezorjentacije" pred sigurnim porazom u Nikšiću, navodi se u saopštenju.

Iz koalicije "Za budućnost Nikšića" poručili su da lideri DPS-a, kao i njihovi poltroni iz vrha nikšićke policije, sudstva i tužilaštva nakon sigurnog poraza u Nikšiću treba da se pripreme za suočavanje sa pravdom.

"Zaista djeluje tragikomično kada DPS, partija koja je političko krilo mafije, priča o ugroženosti, i to nakon trideset godina zla i terora koji su sprovodili nad Crnom Gorom i našim gradom. Porazili smo DPS 30. avgusta, a konačni udarac, od koga se nikad više neće oporaviti, zadaćemo im u Nikšiću.", navodi se u saopštenju.

Bonus video: