Zirojević: Mandić potvrdio sumnje u umiješanost stranog faktora

"Sada je očigledno da namjera da od višenacionalne i viševjerske dobijemo etnički homogenu - srpsku Crnu Goru više nije dio skrivene agende", kazao je portparol SD-a

3246 pregleda 9 komentar(a)
Zirojević, Foto: SD
Zirojević, Foto: SD

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević kazao je da je šef izborne kampanje koalicije "Za budućnost Nikšića“ i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, potvrdio sumnje SD-a u umiješanost stranog faktora u predstojeće lokalne izbore u Nikšiću.

"Lider najveće vladajuće grupacije konačno je otvoreno progovorio o podršci koju im pružaju Srbija i Republika Srpska, čime su na najdirektniji način potvrđene naše sumnje u umiješanost stranog faktora u nikšićke izbore. Sada je očigledno da namjera da od višenacionalne i viševjerske dobijemo etnički homogenu - srpsku Crnu Goru više nije dio skrivene agende. Svaka čast 'građanskoj' URI za očuvanje državnih i nacionalnih interesa! Nemojte nas više spašavati", naveo je Zirojević na Tviteru.

Mandić je na skupu u Župi nikšićkoj kazao kako je uvjeren u pobjedu na lokalnim izborima, poručivši, između ostalog, da uz sebe imaju Srbiju i bosansko-hercegovački entitet Republiku Srpsku.

Bonus video: