SDP: Do kraja sedmice odluka da li ćemo na izborima u NK nastupiti samostalno

Predsjednik nikšićkog odbora SDP Željko Nikolić juče je rekao da će predložiti da ta partija samostalno izađe na izbore u Nikšiću

3272 pregleda 19 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SDP
Ilustracija, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) će do kraja sedmice donijeti odluku da li će na lokalnim izborima 14. marta nastupiti samostalno, rekli su "Vijestima" iz te partije.

Predsjednik nikšićkog odbora SDP Željko Nikolić juče je rekao da će predložiti da ta partija samostalno izađe na izbore u Nikšiću.

On je juče kazao da u SDP vjeruju da je lošoj lokalnoj vlasti u Nikšiću, čijim rezultatima i praksom su građani nezadovoljni, potrebna alternativa.

U SDP, kako je rekao, vjeruju da alternativa ne mogu biti eksponenetni centara moći iz druge države, klerikalnih ili medijskih, već su Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore.

"Uvjereni da niti jedan od subjekata koji su najavili učešće na izborima ne predstavlja očekivanja tog dijela biračkog tijela, predložiću Opštinskom odboru da donese odluku da samostalno izađemo na lokalne izbore i odbranimo crvenu vertikalu jakog građanskog Nikšića i Crne Gore", naveo je juče Nikolić.

Bonus video: