Za budućnost Nikšića: Simović hoće da ukloni štandove naše koalicije

"Iako smo uredno prijavili i najavili da ćemo na određenim lokacijama u Nikšiću postavljati naše štandove, od nadležne komunalne službe nismo dobili nikakav odgovor, ali su zato službenici ove institucije vrlo ažurno 'izašli na teren' kako bi upozorili naše mlade aktiviste da će naši promotivni punktovi sledeći put biti uklonjeni primjenom sile"

8160 pregleda 11 komentar(a)
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića

Koalicija Za budućnost Nikšića (ZBNK) saopštila je danas da predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović hoće da ukloni štandove njihove koalicije.

Oni su kazali da se i sada susreći sa istim problemima sa kojim su se suočavali, kako navode, i prije 30. avgusta.

"Opstrukcije koje vrše lokalne službe a tiču se rada naših mladih aktivista na štandovima danas su dobile i svoj oblik. Iako smo uredno prijavili i najavili da ćemo na određenim lokacijama u Nikšiću postavljati naše štandove, od nadležne komunalne službe nismo dobili nikakav odgovor, ali su zato službenici ove institucije vrlo ažurno 'izašli na teren' kako bi upozorili naše mlade aktiviste da će naši promotivni punktovi sledeći put biti uklonjeni primjenom sile", kazali su iz ZBNK.

Papir
foto: Za budućnost Nikšića

Ovakav način postupanja još je jedan primjer nervoze, straha i neumitnog poraza koji očekuje DPS u Nikšiću, tvrde iz ove koalicije.

"Naši mladi aktivisti na štandovima plijene svojom elokvencijom, neposrednošću i šarmom pridobijajući na taj način podršku građana, dok se rad DPS-a kao i uvijek do sada odvija u tamnim budžacima i zadimljenim komitetskim prostorijama", saopštili su iz ove koalicije.

Oni su poručili da "akcije DPS službi" neće spriječiti da nastave komunikaciju sa građanima koji im, kako su kazali, na svakom štandu ukazuju povjerenje i iskazuju spremnost da budu dio njihove "veličanstvene pobjede 14.marta".

Bonus video: