Performans DF-a: Došli smo da poželimo "adio" Stijepoviću

"Sve što su uspjeli da naprave to su biciklističke staze i jedan trg i to iz donacija. Svi ostali projekti i licitiranja ciframa se svode na najave i na projekte koji su započeti, na neke koji još nisu ni započeti ali se uveliko koriste u predizbornoj kampanji", kazao je odbornik DF-a Aleksandar Sekulić
62 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2017. 15:32h

Neposredno pred početak svečane sjednice Skupštine Glavnog grada na kojoj je obilježen Dan oslobođenja Podgorice 19. decembar, odbornici Demokratskog fronta (DF) su održali kratak performans, kojim su, navode, željeli da aktuelnom gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću kažu "adio".

"Želimo građanima da, pored čestitki za Dan oslobođenja Podgorice, kažemo da u narednom mandatu neće više biti ovih koji su sada na vlasti. Došli smo da poželimo "adio" Migu i njegovoj ekipi i da kažemo da su oni u ovom prethodnom mandatu bili gori čak i od one prethodne vlasti", izjavila je poslanica i odbornica DF-a Branka Bošnjak.

Odbornik DF-a Aleksandar Sekulić je ocijenio da je gradska uprava za skoro četiri godine malo toga postigla.

"Sve što su uspjeli da naprave to su biciklističke staze i jedan trg i to iz donacija. Svi ostali projekti i licitiranja ciframa se svode na najave i na projekte koji su započeti, na neke koji još nisu ni započeti ali se uveliko koriste u predizbornoj kampanji", kazao je Sekulić.

Dodao je da opozicija ima veliku odgovornost na narednim lokalnim izborima, te da je DF raspoložen za saradnju sa opozicijom.

"Opozicija ovaj put ima jednu ozbiljnu situaciju pred sobom gdje moramo da stanemo i da analitički razmislimo šta i kako da radimo u narednom periodu, ne da dođemo do izborne većine, jer nju znamo da imamo već kako da tu izbornu većinu odbranimo na sledećim lokalnim izborima", izjavio je on.

Galerija

Bonus video: