DPS: Doći će dan kada će Mandić odgovarati za blaćenje, etiketiranje i podmetanje časnim ljudima

Navode da je deklamovanjem unaprijed pripremljenih tekstova od strane Vučićeve propagandne mašinerije, Mandić sebe srozao na najniži politički nivo.

14698 pregleda 166 reakcija 86 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) poručila je lideru Nove srpske demokartije (NSD) Andriji Mandiću da jeftina podmetačina neće proći, a da če doći dan kada će odgovarati za svo blaćenje, etiketiranja i podmetanje časnim ljudima koji rade u interesu svoje države..

Kako navode, deklamovanjem unaprijed pripremljenih tekstova od strane Vučićeve propagandne mašinerije, Mandić je sebe srozao na najniži politički nivo..

Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić sinoć je optužio pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, načelnika Centra bezbjednosti Nikšić Tihomira Goranovića i komandira stanice policije Nikšić Darka Mađarića da "kukavičkim akcijama" pokušavaju da zaustave pobjedu njihove koalicije "Za budućnost Nikšića", nakon što su, kako je naveo, maltretirali i zadržali poslanika Demokratskog fronta Mila Božovića i osobe koje su bile sa njim - Vlada Mandića i Aleksandra Jokića.

"Najnovije izmišljotine i insistiranje na povezivanju naše partije i časnih službenika Uprave policije sa najozloglašenijim kriminalnim strukturama, pokazuju da je riječ o beskrupuloznom patološkom lažovu koji nema elementarne ljudskosti u svom životnom i političkom djelovanju", kazali su iz DPS-a.

Tvrde da Mandić brojnim gostovanjima i video uključenjima u srpskim TV emisijama, u njihovoj borbi za rejting a njegovoj za minute, "postao pandan propalim političarima, samozvanim analitičarima i ostalim univerzalnim "stručnjacima", koji orkestarski uigrano, besprizorno blate po našoj državi i svemu što nosi crnogorski predznak".

Napade Mandića i ostalih, kako kažu, tumače kao jalov pokušaj da se brane napadom.

"Takođe, želi se, po ko zna koji put, obračunati sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, budući da velikosrpske nacionalističke snage u njemu vide posljednju branu odbrane za ostvarivanje pogubnih, ratnohuškačkih i velikodržavnih ideologija", navodi se između ostalog u saopštenju DPS-a.

Bonus video: