Prava Crna Gora podržala koaliciju na čelu sa Koprivicom u Nikšiću

"Svjedoci smo da je već prošli DPS u mjesecima za nama vodio i vodi najprljaviju kampanju pokušaja diskreditovanja nove Parlamentarne većine i naročito Vlade Crne Gore, politikom sabotaže u svim nivoima sistema koji sve više ne pripada njima"

14477 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Predsjedništvo Prave Crne Gore podržalo je odluku Glavnog odbora Partije da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, podrži koaliciju na čelu sa Momom Koprivicom okupljenu oko Demokrata i pokreta "Ne damo Nikšić".

"Ovakav stav samo je nastavak politike koju Prava Crna Gora jasno i nedvosmisleno vodi - politike ozdravljenja i borbe za oporavak društva, u kom se mora krenuti od svake opštine pojedinačno, a od Nikšića kao prve, u kojoj se moramo držati i boriti zajedno, van usko- partijskih interesa, za narod koji se 30. avgusta okupio i okuplja oko ideje slobode koja je pobijedila trodecenisjku tiraniju prethodnog režima", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

U ovoj partiji su uvjerehni da će na predstojećim izborima 14. marta, građani Nikšića "staviti svoj pečat na već osvojenu pobjedu".

"Svjedoci smo da je već prošli DPS u mjesecima za nama vodio i vodi najprljaviju kampanju pokušaja diskreditovanja nove Parlamentarne većine i naročito Vlade Crne Gore, politikom sabotaže u svim nivoima sistema koji sve više ne pripada njima, zbog čega više nego ikada pred narodom Crne Gore i narodom Nikšića moramo biti politički ujedinjeni, jer je naše jedinstvo garancija toga da se DPS više nikada neće vratiti kao respektabilni dio političke stvarnosti Crne Gore".

Predsjedništvo Prave ističe da poraz DPS-a i "oslobođenje Nikšića predstavljaju imperativ".

"Zbog čega se, uz sve razlike u pristupu i metodologiji, ne smije dozvoliti da kampanje političkih partija vladajuće većine budu usmjerene jedne protiv drugih", navodi se između ostalog u saopštenj upartije čiji je lider Marko Milačić

Bonus video: