Bošković: Da je bilo ko od aktuelne vlasti želio sačuvati žrtve koronavirusa prešao bi preko sujete i prihvatio donacije

"Cilj je jasan, režiser ove predstave Aleksandar Vučić, tempirao je vrijeme pred lokalne izbore u Nikšiću, u cilju razrade plana propagandne mašinerije pod nazivom "Oslobodimo Nikšić"", kazao je Bošković

10005 pregleda 121 reakcija 71 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Nesposobnoj Vladi Crne Gore je stalo do života građana naše države taman koliko i do sinoćne poniznosti i poniženja koje su nanijeli našoj državi, ocijenio je Predrag Bošković, član Predsjedništva DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore.

"Da je bilo ko od aktuelne vlasti želio sačuvati svakodnevne žrtve koronavirusa, prešao bi preko svoje sujete i prihvatio donacije od 110.000 vakcina, čime bi se vakcinacija omogućila i otpočela još 24. januara. Cilj je jasan, režiser ove predstave Aleksandar Vučić, tempirao je vrijeme pred lokalne izbore u Nikšiću, u cilju razrade plana propagandne mašinerije pod nazivom "Oslobodimo Nikšić"", kazao je Bošković.

Ističe da to nije nešto što isčuđava ili iznenađuje, ali da je skandalozno što u tome učestvuje vlast Crne Gore.

"Ne mareći za užasne posljedice i ljudske gubitke koji su uzrokovani njihovim podlim i zlonamjernim namjerama. Crna Gora plaća najskuplju moguću cijenu spremnosti aktuelne vlasti da za račun ličnog opstanka i trajanja ugrozi najdragocjenije što imamo - živote građana", zaključio je Bošković.

Bonus video: