Davidović posjetio domaćine u Ozrinićima i Kličevu

"Ovi proizvodi zaslužuju da budu na svakom stolu u Nikšiću, Crnoj Gori, ali i van naše države"

5419 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Narodni pokret
Foto: Narodni pokret

Lider Narodnog pokreta Crne Gore, Miodrag Daka Davidović, posjetio je danas nekoliko seoskih domaćinstava u Ozrinićima i Kličevu i sa domaćinima razgovarao na temu ekonomije, poljoprivrede, ali i aktulene političke situacije u Nikšiću.

"Današnjom posjetom domaćinima željeli smo da pošaljemo poruku da će, kada Narodni pokret dođe na vlast, poljoprivredna domaćinstva imati povlašćen status, da će domaći proizvođači biti nosioci ekonomije grada Nikšića, a samim tim i Crne Gore, jer Nikšić je nekada bio najveći industrijski grad u Crnoj Gori i glavni pokretač ekonomije naše države", kazao je Davidović, kako stoji u saopštenju za javnost.

Domaćin iz Ozrinića, Mijo Lalatović, ugostio je gospodina Davidovića i, kako se navodi u saopštenju, poželio mu sreću u predstojećoj kampanji.

"Vi ste prepoznati kao veliki radnik, ali i iskreni patriota, koji je uvijek bio dobročinitelj našoj crkvi. Zbog toga, hvala Vam što ste naš gost i želimo Vam svu sreću na lokalnim izborima, sve do izborne pobjede", poručio je Lalatović, kako su istakli iz Narodnog pokreta.

Davidović je, kako se navodi, istakao srdačnost nikšićkih domaćina, posebno Lalatovića i njegove porodice koji su ga ugostili i pred njim iznijeli proizvode vrhunskog kvaliteta.

"Ovo je bilo i domaćinski i bratski i baš onako kako mi u Narodnom pokretu želimo da upravljamo gradom. Hvala vam od srca. Ovakvih proizvoda nema u Evropi. Ovi proizvodi zaslužuju da budu na svakom stolu u Nikšiću, Crnoj Gori, ali i van naše države. Ovo je kvalitet na kojem treba da gradimo našu ekonomiju i kada Narodni pokret preuzme vlast, domaći proizvođači će biti subvnecionisani. Daćemo svoj maksimum da razvijemo ekonomiju u tom smjeru", poručio je Davidović.

Sagovornici su se, kako se navodi u saopštenju, dotakli položaja poljoprivrednika, pomoći proizvođačima i Nacrta budžeta za tekuću godinu, gdje je predviđeno nedovoljnih 300.000 eura.

Bonus video: