Za budućnost Nikšića: Đukanović potvrdio da je prevaziđen političar

"Zbog toga očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrijebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promjena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva"

13589 pregleda 44 reakcija 45 komentar(a)
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića
Za budućnost Nikšića logo, Foto: Za budućnost Nikšića

Tokom jučerašnje posjete Nikšiću, Milo Đukanović je potvrdio ono što svako u Crnoj Gori i Evropi zna: da je prevaziđen političar, a da je u njegovoj retorici previše prošlosti i mržnje, saopštila je koalicija Za budućnost Nikšića (ZBNK).

"Zbog toga očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrijebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promjena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva", kazali su iz ZBNK.

Kako su kazali, Đukanović je davno izdao Nikšić.

"Ako misli da će svojim prevaziđenim floskulama izmanipulisati nekoga, Nikšićani i Nikšićanke će ga na izborima razočarati", tvrde iz ove koalicije.

Oni su kazali da je Nikšić prije pola godine, već jednom porazio Đukanovića i "osujetio pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije".

Tvrde da je njihova koalicija snažno riješena da Nikšić povede putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu.

"Neće Milo Đukanović odlučivati o našem gradu, niti njegovi poltroni koje želi da instalira da opet, kao u prethodnom sazivu, Nikšićem odlučuju iz drugih gradova. Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubjedljivom pobjedom za budućnost Nikšića", rekli su koalicije ZBNK.

Bonus video: