DPS: Simović je autentični Nikšićanin, Demokrate ne mogu rečenicu izgovoriti, a da ne upadnu u zamku demagogije

"Bez obzira na jalove i politikantske napade, naša partija će raditi u interesu Nikšićana i njenih građana. Sitne politikante i svađalice, ostavljamo da se bave svojom demagogijom a mi ćemo gledati kako dalje da razvijamo Nikšić i stvorimo preduslove da se u našem gradu bolje i kvalitetnije živi - da zajedno mijenjamo grad nabolje"

5852 pregleda 56 reakcija 56 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović je autentični Nikšićanin, sve svoje dosadašnje funkcije je obavljao jer su ga isključivo rezultati i kvalitetan rad preporučivali, i to su najmjerodavniji kriterijumi, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Oni su reagovali na saopštenje OO Demokratske Crne Gore Nikšić u kome se između ostalog navodi da "Simović o trošku građana svaki dan na posao dolazi iz Podgorice".

"Demokrate, ili Demagozi, ne mogu ni rečenicu izgovoriti a da ne upadnu u zamku sopstvene demagogije. Prikrivanjem svoje bezidejnosti, nedostatka plana i programa za Nikšić, oni se po već oprobanom principu odlučuju za neosnovane i isprazne prozivke na račun gradonačelnika Simovića i pored činjenice da on svojim znanjem i iskustvom posvećeno vodi naš grad, razvija ga, i unaprijeđuje. Gospodin Simović, autentični Nikšićanin, sve svoje dosadašnje funkcije je obavljao jer su ga isključivo rezultati i kvalitetan rad preporučivali, i to su najmjerodavniji kriterijumi", ističe se u saopštenju DPS Nikšić.

Oni su dodali da je apsurdno da Demokrate nekom nešto zamjeraju, kad u svom dvorištu imaju brojne primjere partijskih uhljeba, koje su selili iz grada u grad ne bi li ih udomili o trošku građana.

"Od mnoštva primjera, zaposlenih kuma, sinova, tetki, braće, pomenućemo samo neke poput Veljka Vujovića, Vladimira Arsića koje su građani upamtili po tome što su ih Demagozi, prebacivali iz grada u grad, da bi ih udomljavali. Tako je prvi, kao sin direktora Demokrata prvo postavljen da bude dio vlasti u Budvi, onda čim se stvorila prilika, Podgoričanin Vujović je postao glavni administrator Opštine Kotora, naravno jer je ta pozicija bila bolje plaćena od ove budvanske. Isto tako su Demokrate, šetali Vladimira Arsića iz Tivta u Herceg Novi, gdje je postavljen za direktora d.o.o. “Čistoća”, kao da nema sposobnog Novljanina da taj posao obavlja?! Dakle, uhljeb - turizam, na najbrutalniji način i na štetu građana. Kada već spominju neke putne naloge, preporučujemo Demagozima, da malo pogledaju, provjere potrošnju sredstava svog predsjednika, jer im se skromni Aleksa nedavno opušteno vozikao službenom luksuznom crnom limuzinom po Nikšiću, pa su se građani sa pravom pitali da li je možda i pojeo i popio nešto na njihov račun...", piše u saopštenju DPS Nikšić.

Vozilo Alekse Bečića
foto: DPS Nikšić:

Oni poručuju i da "ovakvi zlonamjerni i jeftini pokušaji ne samo da ne prolaze, već se Demagozima obijaju o glavu".

"Bez obzira na jalove i politikantske napade, naša partija će raditi u interesu Nikšićana i njenih građana. Sitne politikante i svađalice, ostavljamo da se bave svojom demagogijom a mi ćemo gledati kako dalje da razvijamo Nikšić i stvorimo preduslove da se u našem gradu bolje i kvalitetnije živi - da zajedno mijenjamo grad nabolje", zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.

Bonus video: