održan žrijeb u oik

Ovo je redosljed partija i koalicija na glasačkim listićima za izbore u Nikšiću

Lokalni izbori u Nikšiću biće održani 14. marta

36557 pregleda 184 reakcija 78 komentar(a)
Sa žrijebanja, Foto: Svetlana Mandić
Sa žrijebanja, Foto: Svetlana Mandić

Izborna lista "Evropski tim za Nikšić" koji čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Liberalna partija (LP) i Patriotsko komitski savez (PKS) prva je na glasačkom listiću za lokalne izbore koji će biti održani 14. marta u Nikšiću, odlučeno je danas žrijebom u Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) Nikšić.

Druga na glasačkom listiću je izborna lista "Miodrag Daka Davidović - Narodni pokret".

Treća je lista "SDP – Srcem za Nikšić".

Lista koalicije "Za budućnost Nikšića" koju čine Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), pokret "Za život Nikšića", Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, Srpska radikalna stranka, Socijalisti Crne Gore i Pokret penzionera i invalida rada je na četvrtom mjestu.

Na petom mjestu na glasačkom listiću je platforma "Crno na bijelo - Može Nikšić", koju čine Građanski pokret URA i nezavisni intelektualci.

Koalicija "Mir je naša nacija – zaokruži slobodu", koju čine Demokratska Crna Gora, Građanski pokret "Ne damo Nikšić", Demos, Partija penzionera invalida i restitucije i "Plenum 083" je na šestom mjestu.

Predsjednik OIK Rade Perišić je izvlačio kuglice na žrijebu, a prisustvovali su članovi OIK i po jedan predstavnik svake izborne liste.

Nije bilo primjedbi.

Preporučujemo za Vas