"nikšić se nalazi na braniku odbrane države"

Damjanović: Aktuelna vlast za tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem

"Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta "srpski svet"", kazala je Damjanović

16621 pregleda 142 reakcija 135 komentar(a)
Damjanović, Foto: Boris Pejović
Damjanović, Foto: Boris Pejović

Aktuelna vlast je za svega tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore, ocijenila je Sanja Damjanović, nosilac liste Evropski tim za Nikšić.

Damjanović je kazala da je Vlada uspjela preko noći da zaduži državu 750 miliona eura, i o tome obavijestili tvitom.

"Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta "srpski svet". Olako su likvidirali i ugasili crnogorski nacionalni i ekononski brend avio kompaniju Montenegro erlajns. Živimo u konstantnom strahu i tenzijama izazvanih nacionalističkim divlljaštvom", kazala je Damjanović istakavši da su ovo samo neke od mnogih "podlih zloupotreba, ali i elementarnog neznanja i nepoznavanja načina funkcionisanja državnog aparata od strane članova Vlade."

Dodala je da se Nikšić današ još jednom nalazi na braniku odbrane države, a da su lokalni izbori u ovom gradu prelomni momenat kad Crnu Goru "moramo vratiti daljem razvoju, prosperitetu i evropskom putu napretka."

"Težnju ka takvom rezultatu oslikava raznolik sastav naše koalicione liste koja predstavlja Evropski tim za Nikšić. Nikšić će ostati svetionih društvenog razvoja naše države jer ćemo nastaviti da mijenjamo grad nabolje", zaključila je Damjanović.

Preporučujemo za Vas