Đurović: Od proglašenja ekološke države počelo kontinuirano zagađivanje Crne Gore od strane DPS-a

On je reagovao kako je navedeno povodom “poruka i performansa koje građanima Nikšića ovih dana šalje relativno novo lice DPS-a, bivša ministarka nauke, a sada čelnica izborne liste 'Evropski tim za Nikšić', Sanja Damjanović”

3824 pregleda 3 komentar(a)
Đurović, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Đurović, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Član predsjedništva Ujedinjene Crne Gore (UCG) i koordinator za Nikšić, Veselin Đurović, kazao je da je od od proglašenja Crne Gore ekološkom državom, prije skoro 30 godina, počelo kontinuirano zagađivanje Crne Gore u svakom pogledu, prevashodno ekološkom i moralnom, saopšteno je iz UCG.

Kao glavnog uzročnika ovog zagađenja Đurovič je naveo DPS koji je “zagadio je i oprljao sve čega se dohvatio, a mnogima je ne samo zagadio već i zgadio život promovišući nemoral, nepotizam, neodgovornost, nestručnost, poltronstvo, primitivizam, bahatost, a sada želi da oprlja svijetli lik i djelo Ljuba Čupića i njegov nestvarni osmjeh”.

On je reagovao kako je navedeno povodom “poruka i performansa koje građanima Nikšića ovih dana šalje relativno novo lice DPS-a, bivša ministarka nauke, a sada čelnica izborne liste 'Evropski tim za Nikšić', Sanja Damjanović”.

Povezani članci

24. Februar 2021.

Damjanović: Rješavaćemo konkretne probleme građana

“Gospođo Damjanović, trebalo bi da znate da je Ljubo Čupić sa veličanstvenim osmjehom na usnama žrtvovao svoj život za slobodu. Za slobodu smo žrtvovali i mi, koji smo se borili protiv DPS-a, gotovo svoj cijeli, doduše ne i sami život kao Ljubo Čupić, da izborimo slobodu, da umremo u slobodnoj zemlji i da makar slobodnu zemlju koju su nam ostavili naši očevi ostavimo našim potomcima”, poručio je Đurović.

I uspjeli smo 30. avgusta prošle godine, ističe, i nećemo više dozvoliti vaš povratak, "jer vi ste dubina prošlosti, mrak".

“Kako Vas nije sramota da kažete kako nijedan građanin neće ostati po strani, kada dobro znate da je više od polovine građana ne samo bilo po strani za vrijeme vaše vladavine, nego je bilo diskriminisano, ponižavano, maltretirano. E, tome je došao kraj u Crnoj Gori, a budite sigurni da će doći kraj i u Nikšiću 14.marta, kada ćemo DPS poslati na smetlište istorije”, rekao je Đurović i dodao da ništa ne može promijeniti utisak o njima, pa ni farsično čišćenje bedema.

“Vi nijeste sposobni za čišćenje, vi samo prljate, i zato morate biti 14.marta počišćeni”, rekao je Đurović.

Bonus video: