nakon napada na aktivistu DF-a

Crno na bijelo Nikšić: Osuđujemo destrukciju i nasilje u našem gradu

“Na kraju, iz liste “Crno na bijelo” pozivamo sve na mir i toleranciju, na strpljenje, na poštivanje bilo čijeg prava na izbor političke partije kojoj će pripadati i čiju ideje će zagovarati. To su postulati demokratskog društva i države za koju ćemo se uvijek zalagati”, poručuje Mušikić

2338 pregleda 8 komentar(a)
Mušikić, Foto: Crno na bijelo
Mušikić, Foto: Crno na bijelo

Da se tenzije smire, a nasilje u društvu eliminiše važan je cilj liste “Crno na bijelo - Može Nikšić”, saopštio je Milorad Mušikić kandidat za odbornika ove liste a povodom sinoćnjih scena nasilja u Nikšiću.

“Lista “Crno na bijelo” osuđuje sve atake na slobodu govora i izbora, ali i svaki pokušaj destrukcije i nasilja. Gnušamo se napada na kolegu Trebješanina, pa shodno tome pozivamo organe reda - Policiju PJ Nikšić da licu pravde privedu počinioce ovog djela”, kazao je Mušikić.

On ističe da nijedan izborni rezultat, nijedan glas i niti jedan aktivizam ne smije biti rezultat nasilja i destrukcije.

“Na kraju, iz liste “Crno na bijelo” pozivamo sve na mir i toleranciju, na strpljenje, na poštivanje bilo čijeg prava na izbor političke partije kojoj će pripadati i čiju ideje će zagovarati. To su postulati demokratskog društva i države za koju ćemo se uvijek zalagati”, poručuje Mušikić.

Preporučujemo za Vas