istakla da su podaci o epidemiološkoj situaciji zabrinjavajući

Milatović: Umjesto da rješava zdrastvenu krizu, premijer učestvuje u izbornoj kampanji

Funkcionerka DPS-a kazala je da nije jasno zbog čega je Krivokapić "toliko dugo krio" da stoji iza Demokrata

4756 pregleda 20 reakcija 21 komentar(a)
Milatović, Foto: DPS
Milatović, Foto: DPS

Članica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović ocijenila je da se premijer Zdravko Krivokapić svojim obraćanjem na današnjoj konferenciji Demokrata "i zvanično uključio u predizbornu kampanju njihove zajedničke koalicione liste".

"Ne znamo zbog čega je toliko dugo krio da stoji iza ove političke strukture, ali smo sigurni da se danas pojavio jer je svima njima jasno da izmišljenim rezultatima anketa koje plasiraju i kampanjom, nijesu uspjeli animirati dovoljan broj Nikšićana. Šteta što je Krivokapić čekao do sad, jer bi se od početka savršeno uklopio u populističku demagogiju svojih koalicionih partnera. Nažalost, dok se premijer bavi lokalnim izborima u Nikšiću, i pojavljuje kao gost/ domaćin iznenađenja na stranačkim pres konferencijama, dotle se Crna Gora guši u problemima, bez rješenja za strahovitu zdravstvenu krizu, koja je samo danas odnijela novih 8 a ukupno više od 1000 ljudskih života, što je tragična činjenica koja bi svaku odgovornu osobu zabrinula, ali ne i našeg premijera, koji očigledno ima važnija posla nego da se bavi trenutno najvažnijim problemom u državi", navodi Milatović u saopštenju.

Krivokapić danas putem interneta obratio na pres konferenciji koju je organizovala Demokratska Crna Gora povodom dešavanja u Župi. Pozvao je sve u Nikšiću na smirivanje tenzija, a nadležne institucije da pronađu one koji su krivi za incidente koji su se desili prethodnih dana.

Preporučujemo za Vas