Demokrate: Brat Mićunovića tražio Koprivicu u našim prostorijama

"Mićunović nije smogao hrabrosti da izađe na crtu Koprivici, već je poslao brata", navodi se u nepotpisanom saopštenju Demokrata

54017 pregleda 557 reakcija 91 komentar(a)
Božo Mićunović, Foto: Demokratska Crna Gora
Božo Mićunović, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da je rođeni brat Branislava Mićunovića, kako tvrde, "po njegovom direktnom nalogu" došao u prostorije te političke partije i tražio Moma Koprivicu, nosioca liste "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić".

Kako se navodi u saopštenju Demokrata, Koprivica je u tom momentu bio odsutan.

"Šta je povod posjete Mićunovića, koji su njegovi motivi i šta su njegovi ciljevi, ostaje nepoznato, ali je svakom građaninu Nikšića i Crne Gore jasna poruka jednog od najvećih mafijaških vođa na Balkanu. Bez obzira na takvu reputaciju, Mićunović nije smogao hrabrosti da izađe na crtu Koprivici, već je poslao brata", navodi se u nepotpisanom saopštenju Demokrata.

Oni su pozvali Mićunovića "da izađe na TV duel i da ne šalje brata, niti ljude sa fantomka".

"Zna odlično Brano gdje je Momo Koprivica i zna da ga se ne plaši. Zato neka lično dođe da pred licem javnosti raspravimo i ukrstimo argumente. Izvolite, čekamo vas. Inače, brat Brana Mićunovića je nakon kraće rasprave sa poslanikom Demokrata Danilom Šaranovićem napustio prostojire partije. Poslanik Šaranović nije dobio odgovor šta je bila svrha posjete Boža Mićunovića".

U saopštenju Demokrata s navodi da je "danas Momo Koprivica ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori i neskriveno centralna meta kriminalne hobotnice".

Božidar Mićunović je predsjednik Komisije za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore.

Bonus video: