BS ostaje dosljedna politici koju je trasirao Husović

„Trajanje BS na političkoj sceni Crne Gore i pozicioniranje na strani evropskih i građanskih vrijednosti, prihvaćeni su kod bošnjačkog naroda kao jedino ispravno političko djelovanje“, kazali su iz te partije

4127 pregleda 8 komentar(a)
Husović, Foto: Savo Prelević
Husović, Foto: Savo Prelević

Bošnjačka stranka (BS), kao istinski i autentični zastupnik svog naroda, lojalna državi Crnoj Gori, ostaje dosljedna svojoj politici koju je, zajedno sa svojim saradnicima, trasirao dosadašnji predsjednik Rafet Husović, poručilo je Predsjedništvo te stranke.

„Predsjedništvo BS, u ime Glavnog odbora, Opštinskih odbora, članstva i simpatizera Bošnjačke stranke iskazuje neizmjernu zahvalnost Husoviću, na velikom doprinosu stranci u prethodnih 15 godina“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su vizija i liderstvo Husovića u kreiranju nacionalne politike stranke, kao i strategijsko djelovanje sa pozicije državnika, učinili da je BS danas prepoznata kao partija koja se istinski bori za prava svog naroda, u nezavisnoj, evropskoj, multietničkoj i građanskoj Crnoj Gori.

„Trajanje BS na političkoj sceni Crne Gore i pozicioniranje na strani evropskih i građanskih vrijednosti, prihvaćeni su kod bošnjačkog naroda kao jedino ispravno političko djelovanje“, kazali su iz te partije.

Kako su naveli, BS je danas partija čiju okosnicu čine mladi, obrazovani, stručni i kompetentni ljudi, što je ogroman zalog za budućnost, a uloga Husovića u svim tim procesima je nemjerljiva i pokazuje viziju trajanja partije.

„BS, kao istinski i autentični zastupnik svog naroda, lojalna državi Crnoj Gori, ostaje dosljedna svojoj politici koju je, zajedno sa svojim saradnicima, trasirao Husović“, poručili su iz te partije.

Prema njifovim riječima, ispravnost svih strateških odluka BS potvrdilo je vrijeme, od 2006. pa sve do danas.

„Svjesni ugleda i poštovanja koji danas uživa BS, nastavljamo ispravnim putem u cilju prosperiteta svih građana Crne Gore. Našem dosadašnjem predsjedniku želimo ozdravljenje i brz oporavak“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: