Popadić na čelu SD Mojkovca, Brajović: Cilj koji je pred nama nikad veći i nikad važniji...

"Uvjeren sam da ovaj odbor ima kapaciteta da u značajnoj mjeri doprinese pobjedi progresivnih snaga u Mojkovcu", rekao je Brajović

1946 pregleda 7 komentar(a)
SD, Foto: Socijaldemokrate
SD, Foto: Socijaldemokrate

Opštinska konvencija Socijaldemokrata (SD) Mojkovca je za predsjednika Odbora izabrala Milana Popadića, za potpredsjednike Branku Furtulu i Rada Lutovca, a za sekretara Ivana Rosića, saopšteno je danas iz SD Mojkovca.

U saopštenju se dodaje da je takođe, izabran novi sastav Opštinskog odbora (OO).

iz SD Mojkovca su saopštili i da je predsjednik SD, Ivan Brajović, "zahvalio prisutnima na dosadašnjem angažmanu, izražavajući očekivanje da će on u narednom periodu biti još veći.

"Jer je i cilj koji je pred nama nikad veći i nikad važniji - odbrana građanske, multivjerske, multinacionalne, sekularne, antifašističke Crne Gore. I to moramo uraditi u svakom gradu, počev od Nikšića, sada u martu, pa i u Mojkovcu na predstojećim lokalnim izborima. Uvjeren sam da ovaj odbor ima kapaciteta da u značajnoj mjeri doprinese pobjedi progresivnih snaga u Mojkovcu", rekao je Brajović. U saopštenu se dodaje da je Popadić, zahvalio prisutnima na ponovo ukazanom povjerenju.

"Vaša podrška mi izuzetno znači i čini me ponosnim, ali ona prvenstveno predstavlja veliku odgovornost i obavezu u zahtjevnom vremenu koje je pred nama. Politička borba za civilizovan, građanski i evropski Mojkovac i Crnu Goru koja nam prestoji je od ogromne važnosti. Ona neće biti ni laka ni jednostavna, ali sam uvjeren u uspjeh, o čemu svjedoči entuzijazam i nova energija koja se budi kao reakcija na politički primitivizam koji nas okružuje, kod svih pristojnih, građanski orjentisanih ljudi koje Socijaldemokrate dosljedno predstavljaju", rekao je Popadić.

Bonus video: