DPS: "Zdravo Berane" priznaje svoj poraz

"Čekamo vas 4. februara kada ćemo vas, uz snažnu podršku građana odlučno poslati u zasluženu političku prošlost. Tamo vam je mjesto", navode iz DPS-a
17 komentar(a)
Berane grad, Foto: Rabrenović
Berane grad, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 14.12.2017. 13:55h

Da je Koalicija „Zdravo Berane“ sigurna u svoj poraz govori i njihovo posljednje šturo saopštenje u kojem pokušavaju da govore o svojim budućim planovima, saošteno je iz opštinskog odbora DPS Berane.

"Gospodo odlazeća lokalna vlasti, prestanite da sanjate, jer vam taj san ne dozvoljavaju naši sugrađani koje ste posljednjih četiri godine brutalno varali. Sve što ste uradili u prethodnih četiri godine svoje vlasti može da stane u jednu rečenicu: Ništa nijeste uradili od onog što ste obećali. Zato je i očekivano da u završnoj godini vašeg rasula nemate šta da saopštite osim novih lažnih obećanja. Gradjani su vas pročitali te nikog više ne iznenadjuju političke migracije članova iz vaših partija", navode iz DPS-a.

Oni dodaju da će "porazni rezultati, politički profili, nekopetentnost i neodgovornost vaših rukovodilaca i „kadrova“" ostati za sjećanje kao najmračnija epizoda u životu grada.

"Dakle – čekamo vas 4. februara kada ćemo vas, uz snažnu podršku građana odlučno poslati u zasluženu političku prošlost. Tamo vam je mjesto", navode iz DPS-a.

Bonus video: